ŠPORTSKO RIBOLOVNO DRUŠTVO

LONDŽA

ZARILAC

Izjava o privatnosti

Pravila zaštite osobnih podataka na web stranici www.srd-londza-zarilac.hr

1. Opće informacije

ŠRD "Londža" Zarilac koristi procedure i tehnologiju koji na najbolji način osiguravaju vašu privatnost. Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način ih obrađujemo, u koju svrhu, kao i vaša prava povezana s vašim osobnim podacima. Pravila su u skladu s važećim zakonskim propisima i Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinca u s vezi s obradom osobnih podataka.Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjanih pravnih osnova, odnosno sukladno vašim suglasnostima za obradu.

2. Način i svrhe obrade osobnih podataka

Kako i koje vaše osobne podatke prikupljamo?
Pristup internetskoj stranici www.srd-londza-zarilac.hr je slobodan i ne zahtjeva registraciju, no nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca ili izravno putem naše e-mail adrese, ŠRD "Londža" Zarilac prikuplja informacije o Vama. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, organizacija) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene isključivo u svrhu kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev.
Promotivne poruke
Ukoliko želite primati promotivne poruke o našim proizvodima i uslugama možete odabrati jednostavnu prijavu vaše e-mail adrese odabirom ikone pisma na našoj web stranici. U svakom trenutku možete odustati od primanja promotivnih poruka na način da odaberete ponuđenu opciju povlačenja suglasnosti u primljenoj promotivnoj poruci.
Maloljetnici
Osobe mlađe od 16 godina ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili skrbnika. Nikada nećemo svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnih osoba, ili na bilo koji način podatke koristiti ili otkriti trećoj strani bez dozvole.
Kontaktiranje
Nakon odgovora na Vaš upit, vaše osobne podatke ćemo obrisati.
Osobni podaci koji su nužni za rješavanje eventualnih prigovora kupaca na proizvod/uslugu čuvaju se 36 mjeseci od dana zaprimanja.

3. Prijenos osobnih podataka

ŠRD "Londža" Zarilac će vaše osobne podatke prosljeđivati trećim stranama isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela (npr. sudovi)

4. Informacijska sigurnost

Kada ŠRD "Londža" Zarilac prikuplja informacije o Vama, osiguravamo da su Vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke mjere.
ŠRD "Londža" Zarilac provodi sigurnosne mjere za zaštitu osobnih podataka koje podijelite s nama, uključujući fizičke, elektroničke i proceduralne mjere.

5. Kolačići

Web stranica koristi se cookies datotekama da bi se način rada prilagodio vašim potrebama. Cookies je tekstualna datoteka koju poslužitelj web stranice snima na vaš tvrdi disk. Cookies datoteke ne mogu se koristiti da bi se pokretali programi ili unosili virusi u vaše računalo. Cookies datoteke dodjeljuju se pojedinačno i može ih čitati samo poslužitelj web stranice u domeni koja je takvu datoteku snimila.

6. Pravo na informacije i sloboda izbora

U svakom trenutku od nas možete zatražiti informaciju o obradi vaših osobnih podataka:
- pravo na pristup podacima koji se odnose na Vas
- pravo na ispravak Vaših osobnih podataka
- pravo na brisanje (ukoliko ne postoje opravdani razlozi za čuvanje)
- pravo na ograničenje obrade (npr. kada prigovarate na točnost podataka, dok se podaci ne provjere)
- pravo na prenosivost
- pravo na prigovor na obradu
- povući danu privolu/suglasnost za obradu podataka u bilo kojem trenutku

7. Službenik za zaštitu osobnih podataka

Zahtjeve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podataka možete uputiti na adresu:
ŠRD "Londža" Zarilac
Zarilac 1c
HR-34312 Sesvete
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sukladno važećim zakonskim propisima svaki zahtjev/upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja.

8. Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

Ukoliko smatrate da je bilo koje od Vaših prava povrijeđeno možete podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP):
AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

9. Objavljivanje promjena

Pravila se mogu izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, a o svakoj promjeni ovih Pravila obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici.

  • Pregleda: 661

ŠRD »LONDŽA« ZARILAC

Zarilac 1c, 34310 Pleternica, Hrvatska
MB: 1206346
RNO broj: 0006041
Reg. br. udruge: 11000189
OIB: 41575696325
IBAN: HR8623860021120019795

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NEWSLETTER